Werkplaats

Schadeherstel

Schade aan uw auto is een uiterst vervelende zaak en wij wensen u het ook niet toe. ‘Een ongeluk zit in een klein hoekje’ is een waar gezegde.

Silver Autoschade Soest kan niet alleen snel uw schade herstellen, maar ook zorgen voor de schadeafwikkeling. Hieronder verstaan wij het gehele traject van expertise, herstel tot en met de financiële afwikkeling. Ons bedrijf werkt voor iedere verzekeringsmaatschappij. Wij bieden onze klanten ook een leenauto aan.

Spot-repair

Spot-repair is het bijspuiten van een bumperhoek of een deel van een auto met een lichte beschadiging, zoals dorpels, wielranden en verticale delen aan uw auto. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld schade aan uw bumper of een spiegelkapje. Spot-repair doen wij op een stofvrije plaats, dit doen we in de spuitcabine. Spot-repair is een handige methode om uw auto strak erbij te laten staan.

Hoe meer delen u heeft hoe goedkoper de methode is. Als er meerdere plekken gespoten moet worden d.m.v. spot-repair is de prijs ook goedkoper. Spot-repair is mogelijk te laten uitvoeren zonder afspraak en uw auto is dan binnen een dag klaar.

Spuiten

Nadat de auto is afgeplakt, gaat deze de spuitcabine in. Silver Autoschade beschikt over een computergestuurd mengsysteem om de lak voor uw auto in de juiste kleur aan te maken. Deze computer beschikt over alle kleurrecepten van de diverse autofabrikanten (duizenden kleuren).

 

Nadat de spuiter de gewenste hoeveelheid lak en de juiste kleurcode heeft opgegeven aan de computer, wordt de lak aangemaakt in de exacte kleur van uw auto. Onze computer houdt zelfs rekening met de verkleuring van de lak van uw auto door weersinvloeden en zonlicht.

 

Wij werken met milieuvriendelijke watergedragen lakken. Voor extra glans, krasvastheid en chemische resistentie brengen wij over de kleurlaag een extra 'high solid' blanke laklaag aan. Nadat de auto ruim 30 minuten heeft staan drogen bij een temperatuur van 60 tot 70ºc, wordt deze de spuitcabine uit gereden.

Uitdeuken zonder spuiten

  • Kleine deukjes als gevolg van parkeer- ,transport- of hagelschade snel en doeltreffend verwijderen zonder dat spuiten noodzakelijk is
  • De lak mag echter niet beschadigd zijn
  • a product of AKWEB